Werkruimte

Bepaal zelf je werkruimte

Zelf je werkruimte – in vierkante meters of in aantal werkplekken – en de duur van je contracten bepalen: bij Waarborg behoort het tot de mogelijkheden. We denken niet alleen met je mee, maar faciliteren bovendien in de voor jou ideale werkplek: van de inrichting en de verlichting tot het aanleggen van je netwerk. We geven je de ruimte om te ondernemen, te groeien en om je ideeën en dromen werkelijkheid te laten worden. Als geen ander begrijpen wij dat bedrijfshuisvesting bepalend is voor het succes van je onderneming en het welzijn van je medewerkers.

De ruimtes in Spoorbaan 1 zijn mooi, eenvoudig en doeltreffend. Het is wetenschappelijk bewezen dat met een juist gebruik van kleuren de creativiteit en productiviteit worden gestimuleerd.Muriel, interieurarchitect

Ruimte voor overleg en ideeën

Om gemeenschappelijke doelstellingen te kunnen bereiken heb je als team een fijne afwisselende werkomgeving nodig. Een goede werkplek heeft ruimtes waar je gezamenlijk tot plannen kunt komen, waar je kunt overleggen en input kunt vergaren. Maar een goede werkomgeving faciliteert ook in de behoefte van medewerkers om zich terug te trekken, ideeën uit te werken en geconcentreerd aan de slag te kunnen. Als faciliterend huisvester zien wij het als onze taak om deze aspecten te laten terugkomen in jouw kantoorpand.

Ben je op zoek naar een prettige werkplek in het Groningse Hoogeland? Dan is Spoorbaan 1 zeker de moeite van een bezichtiging waard!

Informatie aanvragen